Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 27.04.2024, 04:08

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 39
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Травень » 21 » Звернення до батьків
15:30
Звернення до батьків

Шановні батьки!

У Запорізькій області з початку поточного року на пожежах загинуло 3 дитини, травмовано – 1, врятовано – 3. Легковажне поводження малечі з вогнем, водою, газом, незнання елементарних правил безпечної поведінки - першопричини сумних та трагічних наслідків. Головне територіальне управління МНС у Запорізькій області, Головне управління Держтехногенбезпеки у Запорізькій області, управління освіти і науки Запорізької ОДА вкрай стурбовані станом, що склався з травмуванням та загибеллю дітей. На превеликий жаль, діти потрапляють у складні та небезпечні для життя ситуації через незнання чи нехтування елементарними правилами безпеки.

Так, 26 березня у приватному будинку на вул. Першотравневій в с. Малі Щербаки Василівського району стався трагічний випадок. В одній з кімнат оселі горів диван. На місці пожежі були виявлені тіла трьох загиблих: двох хлопчиків віком 4 та 2 роки, та їх 76-річної прабабусі. Загоряння ліквідовано жителями села. Підрозділи МНС не залучались.

На момент виникнення пожежі чоловіка загиблої жінки та матері дітей вдома не було. Дідусь знаходився на городі, а його онука пішла в магазин, зачинивши в будинку хлопчиків та бабусю. Через деякий час, чоловік помітив дим з помешкання. Він розбив вікно та витягнув на свіже повітря із задимленої оселі правнуків та дружину без ознак життя. Тим часом, сусіди, які теж побачили дим з будинку, схопили відро з водою та загасили полум’я. Причина пожежі - дитячі пустощі з вогнем.

Головне територіальне управління МНС України у Запорізькій області, Головне управління Держтехногенбезпеки у Запорізькій області, управління освіти і науки Запорізької ОДА звертається до батьків та вчителів з проханням не залишати дітей без нагляду! Виховувати у малечі навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, водою, побутовою хімією, ліками. Знайдіть декілька хвилин на відверту розмову з дітьми про це. Пам'ятайте, що вимірюватимуться ці хвилини ціною життя. А щоб неждана мить не стала початком великої біди - потрібно давати дітям чіткі рекомендації, як діяти в тій чи іншій ситуації. Пам'ятайте, що життя наших дітей залежить тільки від нас самих!

 

 

 

 

Переглядів: 665 | Додав: школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
...
Пошук
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites

  • Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz